Budva

Djevojka pretučena jer nije dozvolila nepoznatom muškarcu da sjedne za njen sto

  • Izvor: vijesti.me
  • 31.08.2024. 13:46

Nikšićanka V. J. (21) pretučena je u Budvi nakon što je odbila da nepoznatom muškarcu dozvoli da sjedne za sto za kojim je sjedila sa drugaricama, pišu Vijesti.

Prema njenim riječima, muškarac od 30-ak godina je prijetio da će je silovati prije nego što ju je udario, a napao ju je i njegov drug.

Incident se dogodio u noći 25. avgusta, a policija još nije identifikovala dvojicu nasilnika koji su pretukli V.J.

Nikšićanka je policiji rekla da su ona i njena prijateljica te noći izašli u Budvu, a nešto iza ponoći otišle su u restoran na Slovenskoj plaži.

Uhapšena žena koja je ranila šest osoba nožem

Uhapšena žena koja je ranila šest osoba nožem

- Sjela sam za sto bliže ulici, dok je R. otišla da naruči hranu. Dok sam sjedila sama za stolom, prišao mi je nepoznat čovjek, visok oko 180 centimetara, svjetlo smeđe kose, star oko 30 godina. Imao je bradu i nosio je crnu majicu. Sjeo je za moj sto, a ja sam mu rekla da je mjesto zauzeto i da ne može da sjedi. Počeo je da se ponaša drsko govoreći: "Da li piše da je zauzeto?" U tom trenutku je prišla moja drugarica R. i rekla mu da ona sjedi na tom mjestu - ispričala je policiji Nikšićanka.

Ona je dalje objasnila da je muškarac ustao, ali je nastavio da viče, zatim je otišao i njih dvije su nastavile da jedu. Međutim, ubrzo se vratio sa još jednim muškarcem i djevojkom i nastavio sa prijetnjama i uvredama, uključujući prijetnje silovanjem.

- Umiješala se djevojka koja je bila sa njim i, dok mi se izvinjavala, prišao mi je i udario me nogom u stomak. Moja drugarica R. je ustala i stala između nas da me zaštiti, ali je nju udario pesnicom u glavu. U tom trenutku me je drugi muškarac koji je bio sa njim uhvatio za desnu ruku i dva puta udario pesnicom u glavu, nakon čega sam pala u nesvijest. To je sve čega se sjećam - rekla je inspektorima.

Nikšićanki je te noći ukazana ljekarska pomoć u budvanskoj Hitnoj pomoći, nakon čega je prevezena u bolnicu u Risan.

Iz Uprave policije je rečeno da su 25. avgusta u 1.41 časova službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva od medicinskog osoblja Hitne medicinske pomoći Budva obaviješteni da su upućeni u ulicu Slovenska obala, gdje su zatekli V.J. iz Nikšića, koja je rekla da ju je fizički napalo nepoznato muško lice.

- Žrtvi je ukazana ljekarska pomoć u HMP Budva, nakon čega je prevezena u KBC "Vaso Ćuković" u Risnu, na dalja ispitivanja. Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva preduzeli su niz mjera i radnji na rasvjetljavanju ovog događaja, prikupili obavještenja od više lica i o događaju obavijestili tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, koji se još uvijek nije izjasnio krivično djelo. Kada su u pitanju nadzorne kamere sa objekta brze hrane koji se nalazi u blizini mjesta zločina, policijski službenici su sa njih uzeli video-materijal, koji, međutim, ne pokazuje stvarni fizički napad. Rad na ovoj temi je u toku -  rekli su iz Uprave policije.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Film (R)

    ' ''Film (R)

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Preko Atlantika (12+) (R)

    ''Serija: Preko Atlantika (12+) (R)

  • 17:50 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:20 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.