Gradačac

Detalji užasa: Poznat identitet ubice, sumnja se da je nesrećnu ženu ubio kamenim blokom

  • 01.09.2024. 09:16

U naselju Požarike u Gradačcu sinoć se desilo novo ubistvo.

Kako saznaje portal Avaza, ženu s kojom nije bio u srodstvu je ubio M.S., a brzo nakon toga je uhapšen.

M.S je i te kako poznat na području Gradačca. Riječ je o muškarcu za koju policija zna da uživa u narkoticima i koji ima psihičke probleme. Za sada nije poznat motiv ubistva i on se utvrđuje.

Iz policijskih izvora se saznaje da je muškarac stariju ženu usmrtio u prisustvu jednog mladića koji je u ovom predmetu svjedok, a ne osumnjičeni.

Užas u Gradačcu: Pronađeno tijelo žene, jedna osoba privedena!

Užas u Gradačcu: Pronađeno tijelo žene, jedna osoba privedena!

Žena je najvjerovatnije ubijena tupim predmetom, navodno kamenim blokom.

– Oko 19.40 PS Gradačac prijavljeno je da se čuje vika i galama u naselju Požarike u Gradačcu, a zatim je ponovo prijavljeno da se na istoj lokaciji u neposrednoj blizini osnovne škole Požarike nalazi tijelo ženske osobe bez znakova života. Na mjesto događaja upućeni su SHMP Doma zdravlja Gradačac, policajci PS Gradačac i istražitelji OKP PU Gradačac, te su potvrđeni navodi prijave, konstatovana je smrt ženske osobe, a o događaju je upoznata i dežurni tužilac KTTK, koja će rukovoditi uviđajem na mjestu događaja.

Nova tragedija u svijetu fudbala: Preminuo Sol Bamba!

Nova tragedija u svijetu fudbala: Preminuo Sol Bamba!

Uviđaj će izvršiti istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK i PU Gradačac. S tim u vezi, jedna osoba koja se dovodi u vezu sa navedenim događajem je privedeno u službene prostorije PU Gradačac – navela je sinoć portparolka Uprave policije MUP TK Adnana Sprečić.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: