MUP RS

Dala netačne podatke prilikom zapošljavanja, pa dobila otkaz

  • Izvor: SRNA
  • 29.07.2022. 14:18

Policijskoj službenici inicijala M.E. prekinut je radni odnos u MUP-u Republike Srpske jer je prilikom zasnivanja radnog odnosa dala netačne podatke o dosadašnjem ponašanju, a koji se odnose na kontaktiranje fizičkih i pravnih lica koja se bave ili su se bavila kriminalnim aktivnostima.

Saopšteno je to iz MUP-a Republike Srpske.

"Po saznanju za okolnosti koje imenovanu čine nepodobnom za obavljanje poslova policijskog službenika, Ministarstvo je preduzelo sve aktivnosti u cilju zaštite integriteta Ministarstva", navodi se u saopštenju iz MUP-a.

Od pripadnika MUP-a se očekuje da svojim ponašanjem i navikama budu primjer u društvu, a svako odstupanje od istog je nedopustivo i kao takvo zahtijeva primjenu svih mehanizama u skladu sa zakonom.

"Naglašavamo da nijedan pripadnik Ministarstva nije zaštićen i da Ministarstvo budnim okom štiti integritet rada, a jedan od načina je čišćenje svojih redova od nepodobnih službenika", zaključuje se u saopštenju MUP-a.

Tagovi:
  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program