U grob odnio tajnu

Brat osumnjičenog za ubistvo Danke znao gdje se nalazi tijelo djevojčice?

  • Izvor: Mondo.rs
  • 07.04.2024. 14:31

D. D. (40) iz Bora, osumnjičen da je nakon ubistva dvogodišnje Danke Ilić pomogao rođenom bratu D. D. (50) koji se sumnjiči za teško ubistvo devojčice, preminuo je rano jutros u Policijskoj upravi u Boru. On je danas trebalo da bude saslušan.

S. J. i D. D. koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, saslušani su u petak uveče, a juče im je određen pritvor. D. je pred tužiocem priznao zločin, dok se J. branio ćutanjem. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana. Policija je u međuvremenu uhapsila R. i D. D. oca i brata D. D. zbog sumnje da su mu pomogli da premjesti tijelo ubijene djevojčice. Međutim, D. je rano jutros preminuo.

Nezvanično objavljen uzrok smrti brata ubice Danke Ilić

Nezvanično objavljen uzrok smrti brata ubice Danke Ilić

Neposredno pred hapšenje otac je rekao da mu je policija "odvela suprugu i drugog sina". "Šta da kažem kad ne znam ništa. Da imam dobre informacije, pa da kažem nešto, ali nemam. Trebalo je sinoć i mene da saslušaju, ali nisu. Sada su došli samo po ženu. Došla su službenim automobilom dva policajca oko 18 časova i odveli su je da da izjavu. Sada su svi tamo, jedini sam ja ostao kod kuće", kazao je pre dva dana.

Svijet mu se srušio u sekundi: Gotovo 15 godina slijepo vjerovao da mu je supruga rodila tri kćeri

Svijet mu se srušio u sekundi: Gotovo 15 godina slijepo vjerovao da mu je supruga rodila tri kćeri

Tvrdio je da je u šoku i da ne zna šta se dešava, a za oba sina govorio da "oni nisu takvi". "Slušam na TV-u, ima manipulacija za sve i svašta. Ja ne znam šta se dešavalo, ali ne vjerujem da je tačno to što se priča. D. nije bio takav nikada. Ja ga ne znam kao takvog. Kod mene nije bio ni agresivan ni bilo šta. Ni on, ni drugi sin D.", pričao je Rade o svojim sinovima.

Oluja otkazala oko 140 letova, putnici ostali zaglavljeni u više gradova

Oluja otkazala oko 140 letova, putnici ostali zaglavljeni u više gradova

Podsjetimo, D. D. (50) priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić. On je u tužilaštvu otkrio i da je imao pomagače da skloni tijelo Danke Ilić sa deponije. "Rekao je da su mu pomogli otac i brat da se riješi tijela", rekao je izvor upoznat sa slučajem.

(Mondo)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: