Bijeljina

Bježao od policije pa mu našli 100 grama kokaina

Zoran M. (43) iz Bijeljine uhapšen je zbog sumnje da se bavio trgovinom narkotika, a prilikom pretresa njegovog vozila policija je pronašla i zaplijenila oko 100 grama kokaina, viskog kvaliteta i čistoće.

U policiji saznajemo da je Zoran M. počeo bježati kada je uočio policiju i tom prilikom je od sebe odbacio paketić sa drogom.

”Prilikom preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti policijski službenici PU Bijeljina izvršili su kontrolu i zaustavljanje lica Z.M. koji je od sebe odbacilo pvc kesu sa bijelim sadržajem nalik kokainu. Uz saglasnost tužilaštva izvršen je uviđaj i s lica mjesta oduzeto oko 57 grama bruto mase nalik kokainu”, saopštila je PU Bijeljina.

Dodaju da je po naredbi Osnovnog suda u Bijeljini izvršen pretres automobila koji je osumnjičeni koristio.

”U pretresu je pronađen i privremeno oduzeto još 54 grama bijelog praška nalik kokainu”, navode u policiji.

Osumnjičeni je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predat u nadležnost tužilaštva, koje je zatražilo određivanje jednomjesečnog pritvora.

Pritvor je zatražen zbog opasnosti od bjekstva osumnjičenog, te opasnosti da će boravkom na slobodi ometati krivični postupak sakrivanjem dokaza ili uticajem na svjedoke.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)