Priština

Bivši Pacolijev savjetnik platio ljekaru da mu ubije ženu?!

  • Izvor: Kurir
  • 01.12.2023. 22:23

Policija tzv. Kosova uhapsila je bivšeg savjetnika Bedžeta Pacolija Naima Murseljija zbog sumnje da je umiješan u ubistvo svoje supruge Ljiridone Murselji, prenosi Indeks onlajn.

Policija je u koordinaciji sa tužilaštvom takozvanog Kosova izvršila pretres na dvije odvojene lokacije u Đakovici i tom prilikom su uhapšena dva lica, navedeno je u saopštenju.

Kako su naveli, pored Murseljija, uhapšena je još jedna osoba osumnjičena za ubistvo Ljiridone Murselji. Izvršilac je poslije današnjeg hapšenja priznao policiji da je ubistvo naručio suprug ubijene.

"Tajms of Izrael": Primirje propalo, Hamas prekršio sporazum

Koha dodaje, pozivajući se na neimenovane izvore, da je ljekar opšte prakse, koji se sumnjiči da je izvršio ubistvo, priznao policiji zločin i rekao da ga je platio Naim Murselji.

Policija je u naknadnom saopštenju navela da se ubistvo dogodilo u sredu uveče oko 20.20 časova u jednom od predgrađa Prištine te da su ljekari Hitne pomoći na licu mjesta zatekli osobu u automobilu bez znakova života. Ljekarska ekipa je konstatovala smrt nastradale, navedeno je u saopštenju u kome se dodaje da je ubistvo izvršeno iz vatrenog oružja.

Strašne vijesti: Otac namjerno sletio u rijeku? U vozilu bio njegov sin (6)!

Strašne vijesti: Otac namjerno sletio u rijeku? U vozilu bio njegov sin (6)!

Osnovno tužilaštvo u Prištini potvrdilo je da su dvije osobe uhapšene, među kojima je suprug ubijene, nakon slučaja koji je prvobitno okarakterisan kao "pljačka koja je rezultirala ubistvom". Prištinski mediji u četvrtak su objavili da je Ljiridona Murselji ubijena nakon pucnjave u automobilu, u kojem je bila sa porodicom.

Taksista velikog srca:

Taksista velikog srca: "Ako možeš dati 5 KM za kafu i kiselu, možeš pomoći i djeci!"



Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film