Osnovni sud u Prištini

Bivšem savjetniku Bedžeta Pacolija određen pritvor zbog ubistva žene

  • 03.12.2023. 19:20

Osnovni sud u Prištini odredio je jednomjesečni pritvor Naimu Murseljiju, bivšem savjetniku nekadašnjeg predsjednika privremenih prištinskih institucija Bedžeta Pacolija, i još dvojici osumnjičenih za umiješanost u ubistvo supruge Murseljija.

Murselji je tvrdio da je tokom zločina i sam bio u opasnosti i da nije pobjegao sa lica mjesta.

 Murselji je okrivljen za krivično djelo teško ubistvo u saizvršilaštvu, Granit Plava za teško ubistvo i posjedovanje oružja bez dozvole, a Kuštrim Kokala za dogovor o izvršenju teškog ubistva.

Na sahrani supruge primao saučešće, pa uhapšen jer je naručio njeno ubistvo!

Na sahrani supruge primao saučešće, pa uhapšen jer je naručio njeno ubistvo!

Murseljiju se na teret stavlja da je naoružao Granita i obećao mu 30.000 evra za ubistvo supruge Ljiridone, kao i da je iscenirao zločin, prenose beogradski mediji.

Takođe se navodi da je Murselji upravljao automobilom, u kojem su bili njegova supruga i dvoje djece, a da se potom pojavio Plava sa maskom na glavi i revolverom u ruci.

Prema prethodnom dogovoru, Murselji i djeca su izašli iz automobila i napustili lice mjesta, a žena je ostala kada je Granit pucao iz neposredne blizine i usmrtio je.

Bivši Pacolijev savjetnik platio ljekaru da mu ubije ženu?!

Bivši Pacolijev savjetnik platio ljekaru da mu ubije ženu?!

Murselji i još dvojica osumnjičenih za umiješanost u ubistvo Ljiridone Murselji uhapšeni su u petak, 1. decembra, a prištinski mediji su dan ranije objavili da je žena ubijena u automobilu, u kojem je bila sa porodicom. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Loto, Lutrija RS

    ''Loto, Lutrija RS

  • 20:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)