Banjaluka: Nakon što nije pušten u kafić, sa prijateljima polupao inventar

  • 15.03.2021. 12:22

Trojica nasilnika su uhapšena zbog sumnje da su u subotu uveče polupali vrata i inventar u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci.

Slobode su lišena tri lica inicijala P.Z. i G.T. iz Laktaša i M.S. iz Banjaluke, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo "Nasilničko ponašanje". 

Iz PU Banjaluka je saopšteno, da je 13.03.2021. godine, u 21.45 časova, nadležnoj policijskoj stanici, od strane vlasnika ugostiteljskog objekta prijavljeno je, da je u 21.30 časova lice inicijala M.S. došlo u društvu par djevojaka, te nakon što nije pušten u navedeni ugostiteljski objekat zbog ograničenog broja ljudi, a u skladu sa mjerama Republičkog Štaba za vanredne situacije, uputio prijetnje radnicima obezbjeđenja.

"Nakon čega je u 21.45 došlo više nepoznatih i maskiranih muškaraca u navedeni ugostiteljski objekat koji su tom prilikom polomili desno krilo ulaznih vrata, kao i drugi inventar. Policijski službenici tragaju za još tri osobe koja su učestvovala u činjenju ovog krivičnog djela. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", stoji u saopštenju PU Banjaluka.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Kontekst

    Kontekst' donosi pregled i analizu najvažnijih događaja i procesa u regionu i svijetu, razgovore i tumačenja političara, stručnjaka za međunarodne odnose, politikologa, diplomata.

  • 21:00 Serija: Odmetnica (12+)

    Serija: Odmetnica (12+)

  • 21:45 Garavice, dokumentarni film (R) (12+)

    'Dokumentarni film 'Garavice' reditelja Dragana Radovića, u produkciji Fondacije 'Zaboravljeni korijeni'donosi priču o jednom od najvećih stratišta srpskog naroda tokom Drugog svjetskog rata.

  • 23:15 Dobro došli u Akapulko (16+)

    'Dobro došli u Akapulko' je američka akciona komedija iz 2019. godine u režiji Ivana Giljerma.

  • 01:00 Noćni program

    Noćni program