Ugrožavanje sigurnosti

Banjalučki ”žestoki momci” uhapšeni zbog prijetnji sugrađaninu

Jelenko Kopranović aka Sjenica i Aljoša Galić, ”žestoki momci” iz Banjaluke, uhapšeni su juče zbog sumnje da su prijetili sugrađaninu.

Kako saznaje ATV Kopranović i Galić su nepropisno, na trotoar, parkirali automobil ispred kafića u ulici Nikole Pašića. To je zasmetalo jednom građaninu, koji je krenuo da ih prijavi. Kada su shvatili o čemu se radi čovjeku su uputili prijeteći riječi, a potom su sjeli u automobil i odvezli se.

U PU Banjaluka navode da su zbog prijetnji identifikovani i uhapšeni J.K. i A.G. zbog sumnje da su počinili krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

”Nadležnoj policijskoj stanici oštećeno lice je prijavilo da su mu, neposredno prije prijave, ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci dva nepoznata muška lica uputila prijetnje po život i tijelo, što je kod oštećenog lica izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti”, navode u PU Banjaluka.

Obojica su zadržani u policiji i nakon 24 sata će biti pušteni na slobodu. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pratite nas i putem Vibera