Izvršen pretres vozila

Banjalučanin uhapšen zbog četiri krađe, materijalna šteta 5.000 KM

  • Izvor: ATV
  • 18.09.2023. 14:15

Banjalučanin S.B. uhapšen je juče zbog postojanja sumnje da je počinio četiri krađe u Banjaluci i napravio materijalnu štetu u iznosu od 5.000 KM.

S.B. se sumnjiči da je od mjeseca marta do septembra tekuće godin počinio četiri krivična djela krađa, na način da je specijalnim uređajem ometao signal za zaključavanje vozila, nakon čega bi iz vozila otuđio vrijedne predmete. 

"Izvršen je pretres vozila, kojom prilikom su pronađeni i oduzeti elektronski uređaj – ometač signala, novac u iznosu od oko 800KM, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezi sa izvršenjem krivičnih djela", saopšteni je iz PU Banjaluka.

U okviru ovih aktivnosti, uhapšen je  Banjalučanin J.G., a za koje postoje osnovi sumnje da je u jednom od krivičnih dijela bio saučesnik licu S.B.

Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelima iznosi oko 5.000 KM.

Rad po ovom predmetu i dalje je u toku. Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Narod Priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela, o njihovoj svakodnevici i borbi za očuvanje pravih vrijednosti, marljivom radu, vjeri, i ljubavi prema njihovoj i našoj, otadžbini.