Veliki broj turista

Trebinje prepuno gostiju, očekuje se uspješna sezona

  • Izvor: ATV
  • 30.03.2024. 19:15

Temperature iznad 20 stepeni, a grad krcat, to je trebinjska slika zadnjih dana marta. Južnjaci sigurni da je baš ovog vikenda na vrata zakucala još jedna uspješna turistička sezona. Trebinje su danas razgledali gosti iz cijelog regiona.

Slika ispod platana govori da će Trebinje i ove godine biti tražena destinacija. Isto to govore i rezervacije u trebinjskim hotelima iz kojih nam kažu, da upiti samo stižu.

- I ova turistička sezona u Naru uspješno je počela, mjesec april je kompletan rezervisan, a već imamo ozbiljan broj upita i za maj. Gosti nam stižu iz bukvalno svih dijelova svijeta - kaže Milica Nosović, portparol hotela Nar, Trebinje.

- Grad sunca i ove godine očekuje veliki broj turista, odnosno očekuje još jednu uspješnu turističku sezonu, s obzirom da kod nas već početkom aprila kreće sezona, popunjenost je do kraja oktobra - ističe Dubravko Curać, portparol Grada sunca.

Sve informacije sa terena nam govore da ćemo imati još jednu rekordnu godinu za ATV to kažu iz trebinjske Turističke organizacije.  Sigurni su da će se jugom šetati gosti iz svih dijelova svijeta.

- Ono što nas raduje osim tržišta regiona, ovdje vidimo i neke evropske zemlje ali i azijske zemlje, tako da nas raduje da ovdje imamo turiste sa svih meridijana i da se polako vraćamo na period prije korone - izjavio je Nikola Kokić, portparol Turističke organizacije Trebinje.

Prva velika navala očekuje se oko vaskršnjih dana i prvomajskih praznika.

Trebinje je ovih dana krcato zahvaljujući i brojnim manifestacijama ali i seminarima koji se organizuju. Ovaj vikend posvećen je veteranima folklora. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: