Gacko

Šuković: Načelnik Milinković diskriminiše pojedine sportske klubove u Gacku

  • Izvor: ATV
  • 02.08.2024. 14:29

Predsjednik KMF Metohija iz Gacka Siniša Šuković optužio je načelnika ove opštine Ognjena Milinkovića da diskriminiše pojedine sportske klubove i udruženja, te da u "tišini krčmi novac građana u interesu nekoliko familija".

"Žao nam je što se kao sportski kolektiv moramo na ovaj način oglašavati, ali bezobrazluk i bahatost gatačkih moćnika prešao je sve granice, a bilo kakva rasprava o ovoj temi nije dozvoljena jer sjednice SO Gacko se ne zakazuju i sve se na neki način drži u blokadi i izolaciji, da bi se u tišini krčmio novac građana Gacka u interesu nekoliko familija", rekao je Šuković za ATV.

Dodao je da se načelnik ponaša kao da se radi o njegovom ličnom novcu, a ne o javnom novcu budžeta Opštine Gacko.

 "I onda, po samo njemu znanoj metodi, uplaćuje novac kome hoće i kad hoće. Zloupotreba javnog novca ide do te mjere da i neki sekretari sportskih klubova i treneri dobijaju plate, ukoliko su bliski aktuelnom načelniku, a pojedini klubovi dobijaju na kaščicu novac kad se 'moćni' načelnik smiluje jer nisu obožavaoci njegovog lika i djela", kaže on i dodaje:

"Načelnik Gacka Ognjen Milinković vrši diskriminaciju pojedinih sportskih klubova i udruženja, jer iako je već avgust mjesec, nekim klubovima je isplatio i 50 % predviđenog granta a nekima ni 25 % sredstava za tekuću godinu".

Sa druge strane, Milinković odbacuje ove optužbe i ocjenjuje ih kao zlonamjerne.

Ognjen Milinković kaže da će se ovom pitanju detaljno oglasiti u narednom periodu, te da će sve potkrijepiti dokazima koji govore da Šuković ne govori istinu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.