Višegrad

Osam stranaka podržaće Đurevića za načelnika

  • Izvor: SRNA
  • 04.06.2024. 17:45

Osam političkih partija u Višegradu daće podršku kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Mladenu Đureviću, a na današnjem sastanku usaglašene su aktivnosti za naredni period.

Riječ je o podršci partija NDP, US, DЕMOS, NPS, DNS, SP, SPS i SDA.

"Vjerujemo da će SNSD sa koalicionim partnerima ostvariti veliku ubjedljivu pobjedu", izjavio je Đurević, predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a.

On je naglasio da je saradnja sa svim koalicionim partnerima na visokom nivou i da se svi dogovori ispoštuju, te da zajedništvo pokazuje da su na pravom putu.

Predsjednik Opštinskog odbora NPS-a Mile Perić rekao je da su sa SNSD-om najduže u koaliciji i da je dogovoreno da podrže kandidata za načelnika Mladena Đurevića.

Predsjednik OO NDP-a Danka Radović rekla je da podržavaju Đurevića za kandidata, jer je saradnja do sada bila korektna.

Predsjednik OO DNS-a Srpko Baranac rekao je da su podržali Đurevića jer je sve što čine za dobrobit Višegrada.

"Želimo da u narednim godinama Višegrad bude grad u koji dolaze mladi ljudi i da se vraćaju", dodao je Baranac.

Predsjednik OO Demosa Mirko Majstorović rekao je da su dali načelniku podršku za buduće izbore jer smatraju da je to ispravan i pravi put.

Šef Povjereništva SPS-a Nemanja Ristić rekao je da su u toj stranci jednoglasno podržali kandidata za načelnika Đurevića jer misle da je to pravi izbor za razvoj grada, stranku, te istakao da očekuju pobjedu.

Predsjednik OO US Darko Lečić rekao je da su iz te stranke dali podršku Đureviću i da očekuju da će kampanja biti fer i korektna.

Predsjednik OO SP Jadranko Janjić rekao je da je ta stranka dugo godina koalicioni partner sa SNSD-om i da se taj put ne mijenja.

Pratite nas i putem Vibera