Sarajevo

Oglasio se ЕUFOR o patrolama u Palama

  • Izvor: SRNA
  • 18.04.2024. 11:10

Strateške rezervne snage ЕUFOR-a raspoređene u BiH radi obuke sa postojećim jedinicama ove međunarodne vojne misije i Oružanim snagama BiH patroliraće širom BiH tokom aprila i maja, a ne samo na Palama i u Istočnom Sarajevu, rekli su Srni iz mirovnih snaga.

Na pitanje zašto su rezervne snage raspoređene na više lokacija na području Istočnog Sarajeva, iz ЕUFOR-a su naveli da raspoređivanje ovih snaga nije povezano sa bilo čim drugim, te da su ove aktivnosti planirane duže vrijeme i usmjerene su na ostvarivanje redovnih ciljeva obučavanja.

Oklopna vozila rezervnih snaga ЕUFOR-a, njih desetak, juče su bila raspoređena na području Pala, a riječ je o planiranoj vježbi sa Oružanim snagama BiH.


Haos u BiH: Sudija dosudio penal pa dobio batine

Haos u BiH: Sudija dosudio penal pa dobio batine

Vozila su se nalazila na parkingu Tržnog centra "Tom", kod stadiona "Vlajko Petrović" i u užem centru Pala.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović uputio je pismo komandi ЕUFOR-a u kojem je zamolio da ubuduće, ukoliko imaju potrebe za obavljanjem planiranih aktivnosti njihovih jedinica na području ove lokalne zajednice, o tome obavijeste Opštinsku upravu ili njega kao načelnika.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:15 Dokumentarni program

    ''Dokumentarni program

  • 13:10 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.