Gradonačelnik Prijedora

Javor prijavio policiji nepravilnosti u postupku javne nabavke

  • 16.08.2024. 10:21

Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor izjavio je danas da je u postupku javne nabavke računarske opreme uočio određene nepravilnosti i da se zato obratio nadležnim policijskim službenicima dopisom u kojem traži sprovođenje istrage.

"Istraga je još u toku i samim tim nemam mogućnost i ne smijem davati bilo kakve dodatne izjave", rekao je Javor novinarima u Prijedoru upitan da reaguje na sumnjičenje dvoje radnika Gradske uprave da su krivičnim djelima oštetili budžet grada za 15.000 KM.

Policijska uprava Prijedor podnijela je juče Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor izvještaj protiv radnika Gradske uprave Prijedor A.K. i R.M. zbog sumnje za nesavjestan rad u službi.

Izvještaj tužilaštvu dostavljen je i protiv samostalnog preduzetnika S.S. iz Oštre Luke kao dobavljača koji se tereti za krivična djela prevara i povreda obaveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga i sastavljanja finansijskih izvještaja i njihovo falsifikovanje ili uništavanje.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Serija: Red Rok (R) (12+)

    ''Serija: Red Rok (R) (12+)

  • 12:45 Serija: Mućke (12+) (R)

    ''Serija: Mućke (12+) (R)

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica