Srpski član Predsjedništava BiH

Cvijanović: Više nego vidljiv razvoj opštine Čelinac

  • Izvor: SRNA
  • 26.07.2024. 20:06

Srpski član Predsjedništava BiH Željka Cvijanović istakla je večeras u Čelincu da je razvoj ove opštine više nego vidljiv, te da je dokaz tome i sve veći broj mladih bračnih parova koji zasnivaju porodicu u ovoj lokalnoj zajednici.

Cvijanovićeva je rukovodstvu i građanima čestitala Dan i krsnu slavu opštine, te im poželjela da i dalje napreduju i da se razvijaju kao lokalna zajednica.

"Zadovoljni smo saradnjom koju možemo ostvariti sa ovom lokalnom zajednicom i njenim rukovodstvom. Naša pažnja usmjerena je ka njima jer, oni najbolje znaju potrebe građana i šta su prioriteti na koje treba obratiti pažnju", rekla je novinarima Cvijanovićeva, koja večeras prisustvuje svečanoj akademiji povodom Dana i krsne slave opštine.

Ona je napomenula da su zahvaljujući toj saradnji realizovani brojni infrastrukturni i drugi projekti, te da je sigurna da će saradnja biti nastavljena i u narednom periodu.

Cvijanovićeva je ocijenila ohrabrujućim trend povećanog broja mladih bračnih parova koji žele da ostanu u Čelincu i zasnuju porodicu.

"Vidim veliki potencijal u ovoj opštini jer je naslonjena na Banjaluku, a i zato što kao lokalna sredina nudi velike mogućnosti", rekla je Cvijanovićeva.

Ranije danas služen je parastos poginulim borcima, te sveta liturgija i slavski obred.

Na akademiji će, uz prigodan kulturno-zabavni program, biti uručene nagrade pojedincima koji su dali doprinos razvoju opštine Čelinac.

Pratite nas i putem Vibera

  • 21:45 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 23:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 23:20 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)

  • 23:45 Serija: 1994 (16+)

    ''Serija: 1994 (16+)

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program