SUBOTA 22:45

STANICA BROJЕVA: Posljednja misija

  • Izvor: ATV
  • 03.02.2024. 12:40

'Stanica brojeva' američki akcioni triler iz 2013. godine u režiji Danca Kaspera Barfoeda.

Priča prati agenta CIA za teške operacije, Еmersona, kojem položaj u službi i ugled dolaze u krizu, nakon jedne od komplikovanih operacija kada mu je utvrđeno 'sagorjevanje'. Posljednja velika akcija na ispit je stavila njegove živce, ali moralne vrijednosti, pa dobija nešto manje stresan i zatjevan zadatak – da zaštiti dispečerku sigurnosnih kodova, te pazi na nju u udaljenoj stanici baze. Zadatak je naizgled jednostavan, no jedan telefonski poziv će promijeniti sve, a potom zasjeda stanice, nakon koje će borba za goli život biti jedina mogućnost.

Kritika je bila podijeljenja u ocjeni ovog trilera – jedna struja smatra da mu nedostaje više akcijskih scena, dok druga smatra da mu je upravo 'nordijska' mirnoća dala poseban šmek u atmosferi i građenju radnje. Ono u čemu su bili saglasni je, kao i uvijek, maestralna igra Džona Kjuzaka.

'Stanica brojeva' u subotu u 22 časa i 45 minuta.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:15 Serija: Ko te šiša (12+)

    Serija: Ko te šiša (12+)

  • 21:45 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:45 Film

    ''''Film

  • 00:55 Noćni program

    Noćni program