Istočna Ilidža

Velika svjetska kompanija gradi ogroman objekat u Srpskoj

  • Izvor: Agencije
  • 31.05.2024. 11:24

Odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža, usvojili su odluku o sprovođenju regulacionog plana koji se odnosi na spoj ulica Vojvode Radomira Putnika i Srpskih vladara radi izgradnje poslovnog objekta kompanije Lidl.

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović, rekao je novinarima da je riječ o tržnom centru od 2.400 metara kvadratnih.

“Sada već možemo slobodno da kažemo da će u opštini Istočna Ilidža, nakon provođenja ove odluke biti stvoreni uslovi za izdavanje odobrenja za izgradnju poslovnog objekta tržnog centra Lidl”, rekao je Božović novinarima nakon sjednice.

On je dodao da je ovo prvi objekat kompanije Lidl u Istočnom Sarajevu, prenio je RTVIS.

Imate kredit - stigle su sjajne vijesti

Imate kredit - stigle su sjajne vijesti

Božović je naveo da su odbornici na današnjoj posebnoj sjednici jednoglasno glasali za ovu odluku, što je za svaku pohvalu.

“Riječ je o poslovnom objektu, koji će na različite načine doprinijeti razvoju opštine Istočna Ilidža, zapošljavanju i stvaranju pozitivnog ambijenta. Kada je riječ o privrednim subjektima, ova opština radi vrlo ekspeditivno i rješava probleme u korist investitora”, rekao je Božovi, prenosi "Indikator".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 11:20 Serija: Ko te šiša (12+) (R)

    ''Serija: Ko te šiša (12+) (R)

  • 11:50 Bratunac: Obilježavanje stradanja Srba Srednjeg Podrinja i regije Birač, prenos

    '''Bratunac: Obilježavanje stradanja Srba Srednjeg Podrinja i regije Birač, prenos

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.