Saopštenje

Stanje u “Steinhoff International Holdingsa“ neće uticati na poslovanje PEPCO

  • 31.07.2023. 15:17

Stanje u “Steinhoff International Holdingsa“ neće uticati na poslovanje “Pepco N.V.“. Grupa" (PEPCO), naveli su iz ove firme.

“Kompanija PEPCO posluje već nekoliko godina kao nezavisna, uspješna kompanija sa vlastitim finansiranjem i jakim bilansom odvojenim od Steinhoff International Holdings-a. U julu 2023. godine, kompanija PEPCO je najavila dalji strateški napredak, nastavljajući snažan rast prihoda i profita - vođen strategijom širenja lanca prodavnica - prihodi za devet mjeseci porasli su za 19,3 odsto uz konstantan rast, dostigavši 4,2 milijarde evra”, stoji u saopštenju.

Dalje dodaju da je kompanija PEPCO, koja posluje u 20 zemalja u Evropi, postigla svoj uspjeh te dodaju da će nastaviti ostvarivati uz veliku podršku vijernih kupaca, snažan novčani tok i pozitivan bilans stanja. 

“U junu 2023. godine grupa je uspješno završila refinansiranje duga, napravivši prvu emisiju obveznica u vrijednosti od 375 miliona evra, što je naišlo na veliko interesovanje međunarodnih i poljskih investitora, a vrijednost upisa bila je višestruko veća od ponude. Nakon uspješnog izdanja obveznica, PEPCO je dobio pozitivne ocjene od tri vodeće rejting agencije - Fitch, S&P i Moody's, koje su zabilježile snažno poslovanje i zdrav organski profil rasta - kao rezultat programa razvoja lanca trgovina, obima i atraktivnosti ponude, u segmentu vrijednosti”, zaključili su u saopštenju.

Bankrotirao vlasnik prodavnice Pepco

Bankrotirao vlasnik prodavnice Pepco


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program