Kompletna obuka uz direktan kontakt sa poslodavcima u BiH i inostranstvu

Počele prijave za obuku armirača i molera

  • 17.07.2018. 13:45

Cube ICG i grupacija najvećih građevinskih firmi u Republici Srpskoj organizuju obuku za molere i armirače, a u skladu sa potrebama tržišta rada u Bosni i Hercegovini i Evropskoj uniji. 

Ovo će biti izuzetna prilika za sve vas koji tražite posao u ovoj struci, a uz stručni nadzor profesora građevinske struke, sertifikovanih predavača kao i građevinskih firmi u kojima se odvija praksa.


Obuka traje ukupno 4 mjeseca, a odvija se u prostorijama PIM Univerziteta u Banjaluci u popodnevnim časovima. Osmišljena je tako da svi prijavljeni kandidati prođu četiri faze obuke i to:

· stručna obuka u oblasti građevine,
· učenje njemačkog jezika,
· praksa u najpoznatijim građevinskim firmama,
· direktan kontakt sa poslodavcima kao i posredovanje u zapošljavanju u BiH i inostranstvu.
 

Cilj obuke je da svi kandidati budu osposobljeni da efikasno rade u oblastima armirača i molera, te da direktno stupe u kontakt sa poslodavcima za zapošljavanje, saopšteno je iz "Cube ICG" Banja Luka.

Više informacija o samoj obuci kao i prijavi kadidata možete da saznate na  www.sadznam.com/gradjevina

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    ''Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.