Novak prodaje prelijepu kuću - cijena prihvatljiva

  • Izvor: Kurir
  • 08.09.2024. 10:15

Novak prodaje kuću novije gradnje na svega osam kilometara od centra Valjeva, a cijena je, s obzirom na stanje na tržištu, i te kako prihvatljiva. U zavisnosti od toga za koju veličinu placa se odlučite cijena je 45.000, odnosno 58.000 evra.

Na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo je oglas u kom izvjesni Novak prodaje prelepo imanje u Paunama, a ono što nudi je i više nego privlačno svima koji žele da uživaju u privlačnom objektu, a da ne potroše čitavo bogatstvo.

Dijete ispalo iz auta usred vožnje: Prolaznik sve snimio

Dijete ispalo iz auta usred vožnje: Prolaznik sve snimio

"Na prodaju prelijepa moderna kuća novije gradnje u Paunama na svega osam kilometara od centra Valjeva. Kuća je dobro povezana sa gradom i gradskim prevozom, takođe prelijepo pozicionirana sa pogledom na Paunsku crkvu i Valjevo", počeo je prodavac.

Naveo je da kupovina ove nekretnine može biti i dobra investicija. Kuća je povezana na gradsku vodu, ima struju, opremljena je najmodernijim stilom, što joj daje prepoznatljiv izgled.

Šampionka US opena: Ja sam polu Srpkinja

Šampionka US opena: Ja sam polu Srpkinja

"Kuća se sastoji od prizemlja, velikog dnevnog boravka sa priključcima za ljetnu kuhinju, sprata, hodnika, kupatila, dvije sobe, sobe za veš i potkrovlja. Plac je poravnan i iznivelisan. Cijena za 10 ari placa sa kućom iznosi 45.000, a za 75 ari placa plus gratis pomoćni objekat od 65 kvadrata košta 58.000 evra. Vlasnik je 1/1 i sve je uknjiženo", zaključio je Novak, prenosi "Kurir".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: