Sastanak u Ministarstvu trgovine i turizma

Kampanja "Društveno odgovorni" se nastavlja u avgustu, obuhvatiće ove grupe proizvoda

  • Izvor: ATV
  • 17.07.2024. 14:05

Grupe proizvoda koje će biti uključene u nastavku kampanje „Društveno odgovorni“ uključuju robu iz različitih kategorija kao što su poljoprivredni proizvodi, prehrambeni proizvodi, hemijski proizvodi, te proizvodi za ličnu higijenu.

Ovo je saopšteno iz Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske nakon sastanka resornog ministra Denisa Šulića sa predstavnicima Privredne komore Republike Srpske, Područne privredne komore Banjaluka, trgovaca i trgovačkih lanaca koji posluju na području Republike Srpske.

Tema sastanka bio je nastavak realizacije kampanje „Društveno odgovorni“, koja je pokrenuta u junu prošle godine, a u sklopu koje su se trgovci na dobrovoljnoj osnovi odrekli marže na određeni broj proizvoda.  

Na sastanku, kojem je prisustvovala i pomoćnik ministra za resor trgovine Dušanka Tegeltija, detaljno je razgovarano i o grupama proizvoda koje će biti obuhvaćene ovom kampanjom. 

Predviđeno je da se kampanja „Društveno odgovorni“ nastavi u avgustu ove godine, kada će kupci ponovo imati priliku da u marketima pronađu artikle označene voblerima „Društveno odgovorni“. Ova inicijativa predstavlja vid kontinuirane saradnje Ministarstva trgovine i turizma i privredne zajednice.

Kampanja „Društveno odgovorni“ je i dalje otvorena za sve privredne subjekte koji žele da uzmu učešće u njoj, kažu u Ministarstvu.

Liste proizvoda i privrednih subjekata koji učestvuju u kampanji, biće dostupne na sajtu Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske. Po ažuriranju lista učesnika i proizvoda obuhvaćenih kampanjom, javnost će biti blagovremeno informisana.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.