Sitnica

Dvije kuće i pomoćni objekti za 32.000 KM

  • Izvor: Kurir
  • 20.11.2023. 11:09

Kompletno seosko domaćinstvo, sa potpunom infrastrukturom, nalazi se u naselju grada Jagodine, pod nazivom Miloševo.

Ovo imanje se prodaje za samo 16.500 evra (nešto više od 32.000 KM).

Imanje čine dvije kuće, čija oba objekta imaju 136 kvadrata, potpuno namještena i odmah useljiva. Ima tri spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju i trpezariju, dva kupatila i tri pomoćna objekta na istom placu.

"Kompletna parcela ima 22,60 ari, veoma je prostrana i pogodna za gajenje poljoprivrednih kultura. Novi dio objekta je potpuno renoviran, sastoji se iz prostranog dnevnog boravka, trpezarije sa kuhinjom, velikog prostranog hodnika, dvije spavaće sobe, koje su veoma komforne i uređene, kao i kupatila, koje je potpuno renovirano", kaže žena na TikTok profilu.

Preko puta kupatila je ostava, koja se može pretvoriti i u spavaću sobu. Iza same kuće, na ovom prostornom placu, nalazi se dio namijenjen za gajenje poljoprivrednih kultura i podizanje plastenika.


Dodjeljuje se 300.000 KM: Еvo ko može konkurisati

Dodjeljuje se 300.000 KM: Еvo ko može konkurisati

Tu je i voćnjak, kao i pomoćni objekti koji služe za uzgajanje stoke i odlaganje poljoprivredne mehanizacije.

Međutim, mnoge gledaoce ovog TikTok videa iznenadila je informacija da je imanje renovirano, jer ono što je prikazano, nikako ne odgovara takvom opisu.

"Renovirano možda 1978. godine", "Ja ne znam stvarno šta se ovdje renoviralo", "A na tih 16.500 ima da se uloži još 25.000", "Ovo je baraka", "Kuća izgleda ukleto, ali za te pare je džabe", samo su neki od komentara na ovu primamljivu ponudu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: