Najveća onlajn travel platforma

Domaća kompanija u oglasu javno istakla visinu plate i oduševila sve: Ostatak oglasa još bolji

  • Izvor: Agencije
  • 10.10.2024. 10:04

FishingBooker, najveća onlajn travel platforma za rezervisanje ribolovačkih putovanja širom svijeta, objavila je oglas za posao i u njemu javno istakla koja plata očekuje buduće zaposlene.

U oglasu je istaknuto da plata Performance Marketera zavisi od nivoa senioriteta koji se procjenjuje u odnosu na ostatak tima u FishingBooker-u.

Tako je Performance Marketer-a plata od 1.675 do 1.975 evra, za Senior Performance Marketer-a od 2.275 od 2.575 evra, a  Lead Performance Marketer-a od 3.000 do 3.500 evra.

Ali, to nije sve. U oglasu stoje rečenice koje su muzika za svačije uši – vjera u kvalitetna rješenja, zdrave i otvorene ljudske odnose i mogućnost da se stalno napreduje.

"Kroz redovne A/B testove i data-driven pristup, ostvarujemo pobjede i donosimo odluke koji nisu bazirane na ličnim stavovima pojedinaca, već su potkrepljene činjenicama i brojevima. Svako ima priliku da učestvuje u definisanju pravca u kome će se proizvod razvijati, nezavisno od funkcije, vremena provedenog u firmi i slično", stoji u oglasu.

U oglasu stoji da traže proaktivnu osobu koja se oseća samouvjereno da preuzme inicijativu, aktivno učestvuje u predlaganju novih projekta, otvoreno prihvata direktan fidbek, podržava članove svog tima u drugim inicijativama kako bi zajedno postigli najbolje rezultate.

I to nije sve!

Na svakih šest mjeseci ćeš od svog tim lidera dobiti detaljan performance assessment sa jasnim instrukcijama kako da napreduješ dalje u okviru firme. Imaćeš priliku za unapređenje i povišicu u skladu sa tempom kojim se razvijaš i standardnim rastom plata na tržištu (jednom godišnje radimo evaluacije plata na našem tržištu). Imaš slobodu da samostalno definišeš svoje radno vrijeme, dokle god ono obezbjeđuje poštovanje dogovorenih rokova, postizanje ciljeva, nesmetanu komunikaciju i odličnu saradnju sa kolegama", stoji u oglasu.

Takođe, obezbijeđeno je parking mjesto svima koji dolaze automobilom na posao, privatno zdravstveno osiguranje, pristup knjigama, treninzima i kursevima. do 25 dana odmora, kao i kvalitetna oprema za rad.

"Ova pozicija takođe pruža priliku za napredovanjem, a kako budeš napredovao/la, moći ćeš da se baviš i zahtjevnijim projektima i zadacima poput kreiranja strategije i dobiti mogućnost da vodiš važnije aspekte naših naloga. Sa jasnim instrukcijama kako da napreduješ dalje u okviru firme. Imaćeš priliku za unapređenje i povišicu u skladu sa tempom kojim se razvijaš i standardnim rastom plata na tržištu (jednom godišnje radimo evaluacije plata na našem tržištu). Imaš slobodu da samostalno definišeš svoje radno vrijeme, dokle god ono obezbjeđuje poštovanje dogovorenih rokova, postizanje ciljeva, nesmetanu komunikaciju i odličnu saradnju sa kolegama", stoji u oglasu, piše bizlife.rs.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: