Sajam turizma

Aerodromi Srpske planiraju da opsluže pola miliona putnika

  • Izvor: SRNA
  • 24.02.2023. 15:46

"Aerodromi Republike Srpske" promovisali su svoju ponudu na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, najavljujući ovog ljeta čarter letove prema četiri ljetne destinacije - Turskoj, Grčkoj, Tunisu i Egiptu.

Portparol "Aerodroma Srpske" Hana Kunić rekla je Srni da je pojavljivanje ovog preduzeća na jednoj od najprestižnijih sajamskih manifestacija u oblasti turizma od višestrukog značaja za cijelu Republiku Srpsku.

"To govore i podaci o broju putnika u prošloj godini, kada smo imali skoro 350.000 putnika i oko 4.000 avio-letova", objasnila je Kunićeva.

Prema njenim riječima, "Aerodromi Srpske" u ovoj godini planiraju da opsluže oko pola miliona putnika.

"Možemo se pohvaliti fantastičnom sezonom koja je pred nama. Imaćemo čarter letove prema četiri ljetne destinacije - Turskoj, Grčkoj, Tunisu i Egiptu", navela je Kunićeva.

"Aerodromi Srpske" svoju ponudu promovišu zajedno sa Turističkom organizacijom grada Laktaši, na zajedničkom štandu Srpske u hali četiri Beogradskog sajma, gdje se predstavljaju Turistička organizacija Republike Srpske i više od 20 lokalnih organizacija.

  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    'Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.