Sapšteno iz kompanije

Zbog nadogradnje veb stranice, biće privremeno nedostupne onlajn usluge "Rajanera"

  • 05.11.2018. 20:03

Onlajn ček-in usluge avio-komapnije "Rajaner" neće biti dostupne od srijede 7. novembra do četvrtka, 8. novembra zbog nadogradnje veb stranice i mobilne aplikacije, sapšteno je iz ove kompanije.

Veb stranica i mobilna aplikacija ove avio-kompanije neće biti dostupne od 18.00 časova u srijedu do približno 6.00 časova u četvrtak. 

"Rajaner" je danas putem i-mejla i SMS poruka obavijestio sve korisnike koji treba da putuju u srijedu i četvrtak, 7. i 8. novembra, da sutra izvrše onlajn prijavu za svoj let, prije nego što to bude onemogućeno zbog nadogradnje sistema. 

U saopštenju se ističe i da nove rezervacije ili promjene postojećih letova neće biti moguće u navedenom periodu. 

Kompanija je uputila izvinjenje putnicima za eventualne neprijatnosti, uz obrazloženje da će nakon nadogradnje sistema dodatno biti poboljšane usluge na sajtu "Rajanera" /Ryanair.com/. 

Saradnja sa Međunarodnog aerodroma "Banjaluka" sa kompanijom "Rajanerom" počela je 30. oktobra na liniji Stokholm-Banjaluka. 

Osim sa prijestonicom Švedske, ova avio-kompanija povezaće Banjaluku i Srpsku sa Briselom u Belgiji i Memingenom u NJemačkoj.

Tagovi:
  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?