Pao sa litice

Vatrogasci spasili muškarca koji je pao u provaliju kod Han Pijeska

  • Izvor: SRNA
  • 26.07.2024. 10:48

Pripadnici Vatrogasne jedinice Han Pijesak uspjeli su prethodne noći spasiti muško lice čiji su inicijali P.L, (57) koje je palo sa litice u selu Mrkov kod Han Pijeska, rekli su Srni u Vatrogasnoj jedinici.

Starješina Vatrogasne jedinice Bogdan Jovanović naglasio je da je ovo lice, čuvajući ovce u blizini sela Mrkov, najvjerovatnije palo sa litice u provaliju duboku četiri-pet metara, iz koje zbog povreda nije moglo izaći.

On je rekao da, nakon što se P.L. nije vratio kući, njegova porodica je oko 22.00 časa obavijestila Policijsku stanicu Han Pijesak.

Jovanović, koji je bio i vođa akcije spasavanja, istakao je da su u akciju potrage za nestalim licem uključeni i vatrogasci, koji su nakon što je lice oko ponoći uočeno u provaliji, intervenisali prokrčivši stazu na nepristupačnom terenu kroz gusto rastinje, da bi uspjeli povrijeđenog izvući.

U akciji spasavanja učestvovalo je osam vatrogasaca, a intervencija je trajala do 1.15 časova.

Prema saznanjima Vatrogasne jedinice, povrijeđeni P.L. je prevezen o Bolnicu u Zvornik na liječenje i za sada je njegovo zdravstveno stanje stabilno.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.