Porodica Gambelić

Srpska kuća i ATV obezbijedili kuću višečlanoj porodici u Nevesinju

  • Izvor: ATV
  • 19.09.2022. 18:45

Danas je u Nevesinju održan sastanak predstavnika projekta “Srpska kuća” i ATV-a sa načelnikom Nevesinja, nakon čega je održan prigodan program u Domu kulture “Nebojša Glogovac” uz prisustvo više stotina građana Nevesinja na kojem je porodici Gambelić, Gorica Dodik, inicijator projekta, svečano uručila ključeve njihovog novog doma.

Ponosni smo što smo zajedničkim snagama sa predstavnicima projekta “Srpska kuća”  pomogli izgradnju i opremanje nove kuće sedmočlane  porodice Gambelić iz Nevesinja. 

'Posebno smo srećni što smo dio ovakve, humane i drugačije priče, a projektu “Srpska kuća” ćemo i dalje biti snažna podrška u realizaciji njihovog cilja - obezbijediti krov nad glavom za što veći broj višečlanih porodica u Republici Srpskoj', rekao je Srđan Kevac, generalni direktor ATV-a, kojem je u ime naše medijske kuće uručena zahvalnica za nesebičan doprinos projektu. 

Sreća je mala riječ. Znači tako mnogo i tako je veliki zalog za budućnost. Vidjeti osmijeh i novu nadu na licima porodice Gambelić neprocjenjiv je osjećaj.