Vremenska prognoza

Sutra oblačno, očekuju se pljuskovi!

  • 11.09.2024. 15:21

U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH sutra će biti malo do umjerno oblačno vrijeme sa kišom poslije podne i temperaturom od 23 do 31 stepen Celzijusov.

Ujutro će biti pretežno sunčano u većini krajeva, a tokom prijepodneva će doći do postepenog naoblačenje sa zapada, prvo u Krajini, koje lokalno u ovim krajevima može usloviti prolaznu kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Od sredine dana oblačnost će se premještati dalje ka istoku i usloviti prolaznu kišu ili pljusak sa grmljavinom.

U nastavku dana jugo će biti u jačanju, naročito na jugu Krajine i u Hercegovini, gdje se očekuju jaki do olujni udari juga.

Naveče i u noći na petak oblačno uz nove padavine i hladnije.

U većini predjela danas je bilo malo do umjereno oblačno vrijeme, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica šest, Čemerno 17, Sokolac i Ivan-sedlo 19, Gacko 20, Srebrenica i Sarajevo 22, Mrkonjić Grad, Tuzla 24, Bijeljina, Višegrad, Doboj, Zvornik, Ribnik, Rudo, Srbac, Bihać, Bijeljina, Doboj i Zvornik 25, Banjaluka, Bileća, Drvar, Gradačac i Neum 26, Prijedor i Trebinje 27, Zenica 28, te Mostar 30 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča

    ''Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.