Prognoza

Stiže promjena vremena: Meteorolozi otkrili i kada

  • Izvor: SRNA
  • 05.10.2023. 19:01

U Republici Srpskoj za vikend će biti promjenljivo oblačno, a u nedjelju, 8. oktobra, moguća je kiša ili lokalni pljusak u sjevernoistočnim i istočnim predjelima, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra ujutru i prije podne očekuje se postepeno razvedravanje, a tokom dana biće pretežno sunčano i toplo uz promjenljivu oblačnost.

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, duvaće slab i promjenljiv vjetar.

Minimalna temperatura vazduha biće od osam do 16 na jugu, u višim predjelima od pet stepeni Celzijusova, maksimalna temperatura vazduha od 20 do 27, u višim predjelima od 16 stepeni Celzijusovih.

U subotu i nedjelju, jutro će biti pretežno vedro i hladno uz maglu ponegdje oko rijeka i po kotlinama.


Autobus udario ženu, preminula na mjestu nesreće

Autobus udario ženu, preminula na mjestu nesreće

Tokom dana u subotu biće promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima.

Minimalna temperatura vazduha biće od sedam do 15 na jugu, u višim predjelima od četiri, maksimalna temperatura od 22 do 27, u višim predjelima od 18 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, sredinom dana očekuje se naoblačenje sa sjevera koje popodne i uveče ponegdje u sjeveroistočnim i istočnim predjelima može donijeti kišu ili lokalni pljusak.

Na jugu Hercegovine biće pretežno sunčano i toplije.

Minimalna temperatura vazduha biće od osam do 16 na jugu, u višim predjelima od šest, a maksimalna temperatura od 24 do 29, u višim predjelima od 20 stepeni Celzijusovih.


Rodila blizance koji imaju različite očeve

Rodila blizance koji imaju različite očeve

U ponedjeljak, 9. oktobra, jutro će biti hladno uz slabu do umjerenu oblačnost, a oko rijeka i po kotlinama ponegdje uz maglu. Tokom dana biće pretežno oblačno i svježe uz povremene sunčane intervale.

Minimalna temperatura vazduha biće od šest do 12, na jugu do 15, a maksimalna temperatura od 15 do 22, na jugu do 26 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)

  • 23:05 Serija: 1993 (16+)

    ''''Serija: 1993 (16+)