Dostupna aplikacija

Prva integracija zakonodavstva Srpske i vještačke inteligencije

  • Izvor: ATV
  • 01.06.2024. 19:25

Sve ono što su građani pitali pravnike, sada mogu i model vještačke inteligencije. Veb aplikaciju, koja predstavlja integraciju zakonodavstva Srpske i sistema vještačke inteligencije, osmislio je mladi softverski inžinjer iz Teslića.

"Napravili smo jedan čet bot koji je građanima Srpske dostupan putem veb sajta gdje mogu potpuno besplatno da se konsultuju o svim pravnim pitanjima. Vještačka inteligencija odgovara poprilično tačno na sve nedoumice", rekao je Ognjen Lazić, softverski inženjer iz Teslića.

A aplikacija je besplatno dostupna na svim uređajima uz pristup internetu. Teslićane je to, uglavnom zainteresovalo. 

"To je super nešto, bolje nego da se ide pitati, ako se nešto može elektronski odraditi, super", kažu građani.

A mladi Teslićanin svoje prve aplikacije kreirao je još kao srednjoškolac prije pet godina. U međuvremenu je završio Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu. Odlučio je da se vrati u svoje mjesto. Za jednu veliku kompaniju danas radi od kuće. U slobodno vrijeme i dalje kreira aplikacije koje su besplatne i od pomoći svima. 

Ognjen poručuje da je budućnost u vještačkoj inteligenciji. A vi svakako ne zaboravite da isprobate prvu integraciju zakona i vještačke inteligencije na našim prostorima. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina