Nakon intenzivne potrage

Pronađena nestala djevojčica iz Fojnice

  • Izvor: SRNA
  • 27.08.2024. 10:49

Nakon intenzivne potrage pronađena je dvanaestogodišnja djevojčica Amra Durić iz Fojnice, čiji je nestanak prijavljen uveče 24. avgusta.

Prema pisanju lokalnih medija, djevojčica je pronađena na području Ilidže, zahvaljujući brzoj reakciji policije i pomoći građana.

Nakon prijave nestanka, svi raspoloživi resursi Policijske stanice Fojnica, uz podršku kolega iz drugih policijskih stanica, uključeni su u potragu.

Nestala djevojčica iz Fojnice, porodica moli za pomoć

Nestala djevojčica iz Fojnice, porodica moli za pomoć

Djevojčica je pronađena u bezbjednom stanju, a nakon što su policajci potvrdili njen identitet, djevojčicu je preuzela njena majka.

Porodica djevojčice izrazila je zahvalnost policiji, građanima i medijima za podršku i brzu reakciju koja je dovela do pronalaska djevojčice.

Iz Policijske stanice Fojnica navode da će se i dalje sprovoditi istraga kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do njenog nestanka.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.