Položen kamen temeljac za zdravstveno-turistički kompleks "Mlječanica"

  • 01.06.2021. 13:07

U Kozarskoj Dubici danas je položen kamen temeljac novog zdravstveno-turističkog kompleksa "Mlječanica" čija izgradnja će koštati 32 miliona KM, te otvorena najsavremenija laboratorija.

Kamen temeljac su položili i laboratoriju otvorili srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, premijer Srpske Radovan Višković, ministar zdravlja i socijalne zaštite Srpske Alen Šeranić i vršilac dužnosti direktora "Mlječanice" Darko Banjac.

U Banji "Mlječanica" potpisani su i sporazumi o poslovno-tehničkoj saradnji ove banje i medicinskih fakulteta u Banjaluci i Kragujevcu.

Događaju su prisustvovali i ministri u Vladi Republike Srpske.

Za četiri godine investicionog ciklusa, s radom bi trebalo da počne u potpunosti opremljen zdravstveno-turistički velnes kompleks, sa 365 smještajnih kapaciteta.

Time će Specijalna bolnica za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Mlječanica" kod Kozarske Dubice biti jedinstvena na ovim prostorima.

Tagovi:
  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Ćirilica

    'Kroz uzbudljiv, dinamičan i nepredvidiv razgovor sa različitom paletom gostiju - od stručnjaka i renomiranih teoretičara, političara i funkcionera, umjetnika do estradnih ličnosti otkriva informacije koje ne objavljuju ni najskandalozniji tabloidi.

  • 16:00 Revolucije 1917 (R)

    Revolucije 1917 (R)

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Odmetnica (12+) (R)

    Odmetnica (12+) (R)

  • 17:50 Еmisija: Еnergo klub (R)

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.