Petković: Ostajem potpredsjednik stranke

  • 24.11.2020. 10:23

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Milan Petković potvrdio je Srni da je podnio neopozivu ostavku na funkciju predsjednika Gradskog odbora stranke Banjaluka.

"Ostavku sam juče pisano podnio predsjedniku stranke Nenadu Stevandiću. Nakon toga smo imali razgovor koji je protekao u prijatnoj ljudskoj i saradničkoj atmosferi gdje smo dogovorili moj dalji rad i angažman u Ujedinjenoj Srpskoj, čiji potpredsjednik ostajem. Moj rad će se više bazirati na radu u izbornoj jedinici, a ostajem i vođa pravnog tima", rekao je Petković.

Kada je riječ o Gradskom odboru Ujedinjene Srpske Banjaluka, Petković smatra da na čelo odbora treba da dođe neko novi ko će se baviti odborom, jer, ističe on, nakon ovih izbora se pokazalo da stranka nije ostvarila plan koji je zacrtao izborni štab i bez obzira na primjetan rast stranke koji je udvostručen u odnosu na 2018. godinu.

"Smatrao sam da tu treba biti neko drugi ko će to voditi. Unutar samog Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banjaluka su se dešavale stvari za koje ne želim da preuzmem odgovornost tako da sam iz tog razloga podnio ostavku i nastavljam da radim i imam angažman unutar Ujedinjene Srpske", naglasio je Petković.

  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.