Vremenska prognoza

Opet nestabilno vrijeme: Čekaju nas popodnevni pljuskovi

  • 20.05.2019. 08:41

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, a popodne nestabilno uz pljuskove sa grmljavinom i najvišom dnevnom temperaturom od 17 do 24 stepena Celzijusova.

Ujutro i prije podne preovladavaće promjenljivo oblačno uz sunčane intervale, na zapadu i jugozapadu oblačnije uz mogućnost kiše ponegdje, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana brz razvoj oblaka usloviće češću pojavu kiše i pljuskova sa grmljavinom, najprije na zapadu i sjeveru, a potom i u većini krajeva. 

Duvaće južni i jugozapadni vjetar umjerene jačine, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica nula, Čemerno sedam, Han Pijesak i Nevesinje osam, Ivan sedlo devet, Gacko, Sokolac i Bugojno 10, Višegrad, Drvar i Livno 11, Sanski Most 12, Banjaluka, Prijedor, Sarajevo, Novi Grad, Tuzla, Zvornik i Bileća 13, Gradačac i Trebinje 14, Doboj, Bijeljina i Bihać 15, Neum 16, te Brčko i Mostar 17 stepeni Celzijusovih.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.