Tešanjska kompanija

Oaza kampanja: Budite i Vi u službi Djeda Mraza

  • Izvor: PR
  • 01.12.2021. 09:43

Vrijeme praznika je na pragu. Decembar je ono doba godine kojem se svi radujemo, a naročito oni najmlađi jer Djeda Mraz stiže u tople domove i donosi najljepše poklone. Ipak, postoje i oni mališani koji često u ovoj priči budu zaboravljeni.

Tešanjska kompanija Oaza koja godinama radi društveno odgovorne projekte za različite kategorije društva, ove godine odlučila je paketićima obradovati djecu koja se nalaze u Domovima za nezbrinutu djecu u Mostaru, Sarajevu, Zenici i Tuzli. U ovoj humanoj misiji mogu direktno učestvovati svi građani BiH jer će se kupovinom Oaza izvorske vode 0,5 L dio sredstava odvojiti za novogodišnje paketiće koji će djeci u Domovima biti podijeljeni krajem decembra. 

Ukoliko ove godine želite biti u službi Djeda Mraza i obradovati oko 400 mališana, dovoljno je da podržite Oazinu kampanju i da do 25.12. sa polica omiljenih trgovina birate Oaza izvorsku vodu 0.5L. Naše malo, nekome znači mnogo. 

Tagovi:
  • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 18:00 Dan Sjećanja na stradanje i progon Srba u Oluji, prenos

    ''Vlade Republike Srpske i Srbije ove godine Dan sjećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji hrvatske vojske "Oluja" obilježiće u subotu, 3. avgusta, u Loznici, a centralna manifestacija biće održana na stadionu "Lagator" sa početkom u 18 časova.

  • 18:35 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 18:40 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.