Banjalučka pivara je svim srcem uz “FK Borac”

Limitirano izdanje "Nektar piva" za crveno-plave šampione

  • Izvor: ATV
  • 13.08.2024. 17:14

Banjaluka, 13.08.2024. godine – Banjalučka pivara je svim srcem uz “FK Borac”, a tim povodom je na tržište plasirano šampionsko izdanje “Nektar” piva u bojama “FK Borac” kao vid podrške za ostvarivanje vrhunskih rezultata u prethodnoj sezoni, ali i dodatni podstrek za uspješan početak nove sezone.

Iz Banjalučke pivare ističu da im je saradnja sa „FK Borac“ veoma važna, jer je Borac zaštitni znak Banjaluke kao što je i „Nektar“ pivo. 

- "FK Borac" je fudbalski šampion BiH, a "Nektar" brend je postao poznat širom regiona. Želja nam je da sa ovim posebnim izdanjem "Nektar-a" proslavimo sjajnu sezonu iza nas te da pružimo podršku našem Borcu na evropskom putu. Nadamo se da će se novi izgled "Nektar-a" svidjeti svim Borčevim navijačima i da će im dati još jedan razlog da neprestano bodre svoj klub - izjavila je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare. 

Iz Kluba ističu da su veoma ponosni na saradnju i što uz podršku Banjalučke pivare ostvaruju dobre rezultate. 

- "FK Borac" i Banjalučka pivara dva su simbola Banjaluke koja su nadaleko prepoznatljiva i mi smo ponosni što zajedno, rame uz rame, koračamo ka novim uspjesima. Podrška koju naš klub dobija od Banjalučke pivare je od nemjerljivog značaja i nama je drago što u ovoj kompaniji imamo iskrenog prijatelja koji je uvijek bio uz FK Borac. Naš klub ovog ljeta piše nove stranice klupske istorije i želimo da napravimo iskorak na evropskoj sceni, te da se konačno domognemo grupne faze evropskog takmičenja. Na tom putu, vjetar u leđa daju nam i naši prijatelji iz Banjalučke pivare, a zajedničkim snagama možemo da ostvarimo cilj - izjavio je Dejan Čato, direktor FK Borac. 

Uz podršku Banjalučke pivare i “Nektar” piva, “FK Borac” je protekle sezone osvojio titulu u Premijer ligi BiH, a sjajnim igrama u kvalifikacijama došli su na korak od istorijskog plasmana u Еvropu. U četvrtak “FK Borac” dočekuje KI "Klaksvik", iako imaju gol zaostatka, uz podršku svih onih kojima je Borac u srcu, nadaju se pobjedi koju će da proslave uz “Nektar” pivo. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.