Akcija

Kupi kilometre, podrži Nevena i rad fondacije "Sveti Vukašin"

  • Izvor: ATV
  • 29.04.2024. 15:45

Neven će, Božijom pomoću, da trči 120 kilometara puta od Mrkonjića do Ostroga, a mi svi kilometre možemo kupiti po dobrovoljnoj cijeni.

To može biti i 5KM, a može i dosta više. Bitna je želja, ljubav i podrška za ono što čini ovaj blagočestivi mladić, čvrsto vjerujući u vaskrslog Gospoda, koji je stvorio nebo i zemlju. 

Neven sav novac dodjeljuje za rad naše Fondacije, čijim je djelanjem odnedavno upoznat i zahvalan Bogu. Neka bi Sveti Vasilije Ostroški čudotvorac brata Nevena čuvao i snažio na blagoslovenom putu, da u zdravlju, radosti i svjetlosti dočeka ulazak u Ostrošku svetinju na Njegov sveti dan 12.maja!

Pozivamo sve dobre ljude i svu omladinu da pozdravimo Nevena u Trebinju i da mu se priključimo u trčanju barem jedan kilometar, na određenoj dionici puta.

BUDUMO LjUDI!

Načini kupovanja kilometara:

1) uplatom na žiro račun broj: 5517002204081161, UniKredit banka, Fondacija Sveti Vukašin; sa svrhom uplate: kupi kilometre;

2) uplatom na devizni račun, instrukcije: Fondacija Sveti Vukašin,  IBAN: BA39551700487009 SWIFT: BLBABA22;

3) uplatom na PayPal račun.

Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.