Republika Srpska predstavila turističku ponudu

Klokić: Očekujemo veći broj turista iz Izraela VIDEO

  • 12.02.2019. 14:53

Na Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava danas i sutra u Tel Avivu u Izraelu, Turistička organizacija Republike Srpske predstavila je kompletnu turističku ponudu sa akcentom na banjski turizam i aktivni odmor u Srpskoj.

Turistička organizacija Srpske na ovom sajmu samostalno izlaže na izložbenom prostoru, a turističku ponudu tom prilikom predstaviće i Turistička organizacija Trebinja sa kompletnom ponudom i akcentom na "Grad sunca" kao i "Hercegovačku kuću". 

"Zadovoljstvo mi je da je Republika Srpske i ove godine u prilici da predstavi svoje turističke potencijale na Međunarodnom sajmu turizma u Tel Avivu. U organizaciji Predstavnštva Republike Srpske, Turističke odrganizacije i Ministrtva turizma i trgovine Srpske u prilici smo da to učinimo", rekao je ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Zlatan Klokić.

On je naglasio da očekuje da će se u Republici Srpskoj povećati broj turista iz Izraela.

Štand Turističke organizacije Srpske posjetila je i ministar trgovine i turizma Republike Srpske Dragica Kovač. 

Riječ je o veoma značajnom i interesantnom tržištu što potvrđuje i ovogodišnje učešće zemalja zapadnog Balkana i regiona /Srbija, Slovenija, Rumunija, Bugarska, Albanija i druge/. 

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.