Olimpijski centar

''Jahorina'' spremna za ljetnu sezonu

  • Izvor: ATV
  • 04.06.2024. 19:24

Olimpijski centar "Jahorina" ovogodišnju ljetnju sezonu posvećuje svim stanovnicima BiH. Posjetioci će imati priliku da uživaju u mnogobrojnim ljetnjim sadržajima i to čak 50 odsto jeftinijim.

Ove godine ljetnja sezona počinje 27. juna, a tog dana svi sadržaju će biti potpuno besplatni.

"Da najavimo da će OC „Jahorina" čitavo ljeto imati popust na karte 50% za sve domaće turiste, odnosno za sve državljane BiH, što je odlično da svi dođu i isprobaju naše atrakcije. Takođe, imaćemo šest dana kada će moći svi stanovnici grada Istočno Sarajevo da dođu da probaju sve sadržaje besplatno", kaže Dejan Ljevnajić, direktor OC "Jahorina".

"Postoje neke stvari na koje naše stanovništvo vrlo često ima primjedbe i drago mi je što je gospodin Ljevnajić to najavio. Primjedbe se nekad odnose na tu cjenovnu priču, ali jednostavno turizam, pogotovo zimski, ali evo i ljetnji zahtjeva značajne izdatke za turiste i zato sam i zahvalan gospodinu Ljevnajiću što je prepoznao da 50% popusta ide za sve državljane BiH, odnosno Federacije i Republike Srpske, a evo i da će biti posebna ponuda šest besplatnih dana za stanovnike Istočnog Sarajeva, nije malo", rekao je Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva.

Iako su dvije zimske sezone na ovoj olimpijskoj ljepotici bile bez snijega, iz Olimpijskog centra poručuju da su ostvarili 340.000 KM dobiti. Uvećanjem imovine Olimpijskog centra, ovo preduzeće na tržištu rada vrijedi 500 miliona KM.

"Iako smo poslovali u teškim uslovima, iskazali smo dobit. Ono što je najvažnije u revizorskom izvještaju, on se nalazi na banjaličkoj berzi, na našem sajtu i ja bih vas zamolio da s ga pročitate na strani broj tri, uvećali smo imovinu OC za 26 miliona maraka. Imovina je samo u prošloj godini uvećana za 26 miliona maraka i to je najbolji rezultat svih ovih ulaganja i poslovanja. Ova sada firma, sa svojom imovinom, danas na tržištu vrijedi 500 miliona maraka", kaže Nedeljko Еlek, predsjednik Nadzornog odbora olimpijskoi centar "Jahorina".

Uručena je i zahvalnica gradonačelniku Istočnog Sarajeva Ljubiši Ćosiću za veliku pomoć u prethodnoj akciji čišćenja Jahorine.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.