TikTok

Hrvat prvi put bio na srpskoj svadbi: Ovo su njegovi utisci

  • Izvor: Agencije
  • 15.07.2024. 18:16

Igor Jadan, mladić koji se na TikToku predstavlja kao glavni amaterski kuvar u kvartu, vegetarijanac čije interesantne objave prati više od 170 hiljada ljudi, objavio je nedavno kako se proveo na svojoj prvoj srpskoj svadbi.

Tog dana ženio se sin mamine sestrićke pa je Igor prvi puta imao prigodu upoznati i taj dio rodbine, a prvu veče proveo je uz nešto pića i druženje.

"Probudili su nas trubači i krenuli smo u selo po mladu. Prvi put sam bio u pravoslavnoj crkvi, a vani nas je dočekalo 40 stepeni. Mislim da smo mama i ja bili jedini vegetarijanci koji su tu ikad kročili, ali hrana je bila odlična. Bilo je tu raznih sireva, gibanice, povrća", rekao je.

Ukrajinski dezerteri pucali na ukrajinske graničare dok su bježali u Moldaviju

Ukrajinski dezerteri pucali na ukrajinske graničare dok su bježali u Moldaviju

"Rakija je takođe bila vrhunska. Nakon hrane na podijum su se vratili trubači i trebalo je malo i zaplesati. Torta se rezala uz vatromet, a svadba je bila jedna od boljih na kojima sam bio", prepričao je Igor i potom objavio novi video s naslovom "Šta jede vegetarijanac sedam dana u Srbiji".

Igor je tokom tog zapisa prikazao kakvu je sve hranu imao priliku da isproba, pa izdvojio i to na šta je naletio u Zemunu:

"Isprobali smo skoro sve okuse sladoleda, pa tako i slani sladoled od ajvara. Ipak, kao favoriti su se istakli sladoledi od maka i šljivovice", naglasio je.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:15 Serija: Red Rok (R) (12+)

    ''Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.