Ministar

Budimir: 27 godina - potvrda da ATV zadovoljava interes javnosti

  • Izvor: ATV
  • 04.06.2024. 16:08

Povodom 27 godine postojanja i rada Alternativne televizije, u ime Ministarstva za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje Republike Srpske i u svoje lično ime čestitku je uputio ministar Željko Budimir.

"Alternativna televizija traje i svijetli na medijskom nebu već 27 godina, što je respektabilan period za televizijsku kuću i dokaz da se kvalitetan i odgovoran rad prepoznaje i nagrađuje povjerenjem. To je potvrda da sadržaj programa, kao i misija i vizija Vaše medijske kuće, zadovoljava interes javnosti za blagovremenim i istinitim informacijama, uz poštovanje načela medijske profesije", poručio je Budimir.

"Bili ste svjedok važnih događaja iz svih sfera i oblasti na prostoru Republike Srpske, regije i cijelog svijeta koji interesuju današnju javnost i u konkurenciji današnjih mnogobrojnih servisa informisanja zadržali epitet medija kojem se vjeruje. Sa željom da i ubuduće nastavite uspješan rad i da sačuvate povjerenje koje ste gradili, srdačno Vas pozdravljam", dodao je Budimir u čestitki našoj kući.

Pratite nas i putem Vibera