Šef Kluba poslanika SNSD-a u PD PD BiH

Vulić: Zaustavite Bećirovića

  • Izvor: SRNA
  • 22.06.2023. 13:34

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je Srni da je Denis Bećirović zadojen političkom i svakom drugom mržnjom prema predsjedniku Republike Srpske i kompletnom srpskom narodu i Srpskoj, pa uporno u svoj svojoj nemoći priziva na odsjecanje glave legitimo izabranom predsjedniku Republike.

- Misliš li Bećiroviću da će Srbi mirno posmatrati bilo kakav juriš na predsjednika Republike Srpske i institucije Srpske?! Grdno se varaš ako tako misliš. Umjesto da svi zajedno radimo na prevazilaženju razlika i krenemo putem napretka, jedan od članova Predsjedništva u 21. vijeku podstiče na ubistvo predsjednika Srba. Najblaže rečeno, bizarno - konstatovala je Vulićeva.

Reagujući na posljednje sramne medijske istupe Bećirovića, Vulićeva je u izjavi za Srnu sugerisala domaćoj i međunarodnoj javnosti da zaustave Bećirovića, da prestane zatrpavati javni prostor saopštenjima i prijetnjama ka predsjedniku Srpske i Republici Srpskoj.

- Nastavite li sa ugnjetavanjem srpskog naroda i oduzimanjem demokratskih prava, kraj BiH će biti isključivo i samo odgovornost vas iz međunarodne zajednice koji podržavate i postičete luzere koji jurišaju ka unitarnoj BiH. Kako god vaš raspoloženje bilo i koliko god podržavali da u srcu Evrope egzistira muslimanska državica, mi Srbi to nikada nećemo dozvoliti. Postoje samo dva puta - dejtonska BiH ili samostalnost Srpske - poručila je Vulićeva.

Pratite nas i putem Vibera