Premijer Srpske

Višković: Političko Sarajevo nije doraslo da vodi argumentovan dijalog

  • Izvor: ATV
  • 22.05.2024. 13:52

Šemsudin Mehmedović, kao i većina političara iz Sarajeva, kada ostanu bez argumenata i činjenica pribjegavaju da političare iz Republike Srpske, u ovom slučaju srpskog člana Predsjedništva Željku Cvijanović, vrijeđaju i omalovažavaju na ličnoj osnovi i da se bave članovima porodica.

Poručio je ovo predsjednik Vlade Republike Srpske, dodajući da je to samo pokazatelj koliko nemaju argumenata, koliko ne znaju više šta da kažu, jer su činjenice neumoljive i onda skreću pažnju vrijeđanjem, kao i čestim  iznošenjem neistina.

"Željka Cvijanović je srpski član Predsjedništva BiH koja  čistim argumentima, činjenicama  i posvećeno radi svakodnevno na zaštiti Republike Srpske u Predsjedništvu BiH. Mislim da je posebno Mehmedoviću i drugima zasmetalo profesionalno i patriotsko obraćanje srpskog člana Predsjedništva Željke Cvijanović SB UN po pitanju    rezolucije o Srebrenici", naglasio je premijer Srpske.

Višković naglašava da političko Sarajevo ne može i nije doraslo da vodi argumentovani dijalog i zato ovakve i slične njihove izjave pokazuju njihovu slabost i izostanak argumenata na politiku i stavove koje provode predstavnici Republike Srpske.

Pratite nas i putem Vibera