Sa dva sina i pet automobila

Ramo Isak u Srebrenicu poveo i bricu: Građani ogorčeni zbog ''dobrog provoda''

  • Izvor: Avaz
  • 27.04.2024. 16:50

Rusmir Isak, direktor Kazneno-popravnog zavoda Zenica i sin ministra unutrašnjih poslova FBiH, objavio je jutros "video uredak" o posjeti Srebrenici, te Fati Orlović.

Vidi se i da su na ovo putovanje išli i s pet službenih automobila.

Na snimku Rusmira vidimo u pratnji oca Rame, potpredsjednika Republike Srpske Ćamila Durakovića, ali i četvrtog, manje poznatog lica za koji je uočljivo kako se na snimku tokom posjete Potočarima sve vrijeme smije, prenosi Avaz.

Ramo Isak i dva sina u posjetu Srebrenici otišli sa pet službenih vozila

Ramo Isak i dva sina u posjetu Srebrenici otišli sa pet službenih vozila

Riječ je Irfanu Tepiću, majstoru za šišanje, uređivanje i brijanje muške brade. Na otvaranju berberske radnje na Ilidži 7. marta ove godine Tepiću su, između ostalih došli Ramo, Arnel i Rusmir Isak, a Arnel se tom prilikom pohvalio i slikom s Tepićem.

Zbog ovog čina na Isaka su se obrušili pojedini portali iz FBiH, dok su oni koji ponajviše sprovode politiku Sarajeva izostavili izvijestiti o posjeti Isaka i čitave eskadrile Srebrenici.

Ramo Isak, doskora beznačajna politička ličnost, na popularnosti je dobio ponajviše zbog preuzetog narativa u kojem se obračunava sa Republikom Srpskom i njenim rukovodstvom. Uz sve skandala, pa i ovaj, Isak je iz dana u dan sve popularniji i sve skandalozniji. Prije nekoliko dana je postrojio pripadnike MUP-a da salutiraju uhapšenim šefovima koji su pušteni iz pritvora.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: