Ministar unutrašnjih poslova FBiH

Ramo Isak ne zna o čemu priča

  • Izvor: ATV
  • 12.10.2023. 19:19

Ramo Isak ponovo se petlja gdje mu nije mjesto. Gostujući u federalnim medijima ovaj put bi da hapsi predsjednika Republike Srpske. Kaže ukoliko SUD BiH osudi Milorada Dodika, Dodik će biti zatvoren. Ukoliko kaže Sud za to odredi FUP - mi ćemo to završiti - uvjeren je Isak.

"Sutra SUD BiH donese tu odluku, bilo kakvu odluku o kojoj vi dobro znate i da budemo mi zaduženi, ja ću biti taj prvi koji će to uraditi. To znači za mene je Dodik obični čovjek i ništa više", rekao je Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova FBiH.

Na odgovor nije dugo čekao. Predsjednika Dodika neće hapsiti niti Ramo Isak niti bilo ko drugi, kaže Nenad Nešić. Pozvaće, kaže, Isaka da mu objasni čime bi on, zapravo, trebalo da se bavi. 

"Rama Isak nažalost voli da zabavlja vas novinare, pa daje izjave koje nemaju veze sa njegovom nadležnošću i ja ću gospodina Isaka morati pozvati ovde da mu pokažem šta je njegova nadležnost kao Ministra unutrašnjih poslova Federacije. Znači gospodin Isak nema nikakve veze sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i evo da vam poručim odavde jasno i glasno PRЕDSJЕDNIKA DODIKA NЕĆЕ NIKO HAPSITI", rekao je Nenad Nešić, ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH.

Da Ramo Isak ne zna o čemu priča, poručuje i direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević. Osvrnuo se Kostrešević i na to što je Isak rekao i da je FUP preuzeo rad na 90 odsto Skaj predmeta. Kaže,Isak je tako samo pokazao pokazao svoju neukost i neupućenost. 

"Bolje bi mu bilo da se mane stručnih stvari, a više bavi poslovima ministra jer očigledno ne zna o čemu priča", rekao je Siniša Kostrešević, direktor Policije Republike Srpske.

O tome koliko i kako radi Ramo Isak najbolje govori njegov kriminalni Dosije. Dva puta je pravosnažno osuđivan i to zbog ugrožavanja bezbijednosti prijetnjom i nasilničkog ponašanja.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    'Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.