PD PS BiH

Poslanici iz Srpske napustili sjednicu Predstavničkog doma

 • Izvor: RTRS
 • 19.04.2023. 15:27

Poslanici stranaka iz Republike Srpske napustili su sjednicu Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH zbog činjenice da su bošnjačke stranke potpisale zajedničku izjavu koja se tiče imovine Srpske, te ponašanja predsjedavajućeg Predstavničkog doma Denisa Zvizdića na današnjoj sjednici.


Predsjedavajuća Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Sanja Vulić rekla je za RTRS da je Zvizdić tokom diskusije prekidao poslanika SNSD-a Milorada Kojića, dok je drugim poslanicima dozvoljavao da mu dobacuju i da ga prekidaju.

Klub SNSD-a najavio je da će zbog ovih dešavanja zatražiti stav Etičkog odbora.

Podsjećamo, članovi Predsjedništva Denis Bećirović i Željko Komšić potpisali su danas zajedničku izjavu sa predsjednicima parlamentarnih političkim stranaka iz FBiH na nivou BiH i entitetskom nivou, a koja se tiče imovine.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

  Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

 • 16:10 Naša Srpska (R)

  ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

  ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

 • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)