Pao novi rekorder: Od Sarajlije oduzet automobil zbog duga od čak 257.000 maraka

  • 15.03.2021. 11:08

Od Sarajlije F. J. policija je u Istočnoj Ilidži oduzela automobil „fiat“ zbog brojnih prekršaja, a predstavlja jednog od rekordera u BiH po neplaćenim kaznama.

Ovaj vozač uspeo je skupiti nevjerovatnih 257.000 maraka duga za neplaćene kazne, piše Srpskainfo.

Nakon što ga je policija zaustavila utvrdili su da je upravljao neregistrovanim vozilom, vozilom bez registarskih oznaka, kao i da nema položen vozački ispit.

– Vozilo je privremeno oduzeto od vozača, a uvidom u službene evidencije utvrđeno je da je riječ o višestukom povratniku u činjenju prekršaja. Takođe, u registru novčanih kazni vozač ima dug u iznosu od 257.163 KM. Protiv F.J. sudu u Sokocu biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja – rekla je portparol PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

  • 07:00 Svet poljoprivrede (R)

    Poljoprivredna emisija dugogodišnje tradicije donosi provjerene informacije znanja i iskustva koja interesuju svakog poljoprivrednika.

  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.