Ministar bezbjednosti

Nešić se sastao sa ambasadorom Egipta u BiH

  • Izvor: ATV
  • 05.09.2023. 16:13

Ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić sastao se danas u Sarajevu sa ambasadorom Arapske Republike Egipat u Bosni i Hercegovini Yasserom Sorourom.

Razgovarano je o unapređenju saradnje u oblasti bezbjednosti između dvije države sa posebnim naglaskom na borbu protiv ilegalnih migracija i terorizma. Naglašena je važnost adekvatrne saradnje bezbjednosnih službi dvije zemlje i zajedničkog odgovora na ove globalne prijetnje. 

Ambasador Sorour uputio je poziv ministru Nešiću za posjetu Egiptu, što bi bila prva službena posjeta ministra bezbjednosti BiH ovoj državi, koja bi se mogla realizovati do kraja godine. 

Ministar Nešić je prihvatajući ovaj poziv, izrazio očekivanje da će se kroz sastanke ministara i zvaničnika na najvišem nivou, dodatno unaprijediti bilateralni odnosi između dvije prijateljske države, te ojačati saradnja policijskih agencija u borbi protiv svih oblika međunarodnog organizovanog kriminala.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)