Ministar bezbjednosti

Nešić: Pružiću podršku mladim u ostvarivanju njihovih ciljeva

  • 17.10.2023. 13:44

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Nenad Nešić rekao je da će učiniti sve da podrži magistra kriminalistike, kriminologije i bezbjednosnih studija Magdalenu Stanojević, kao i ostale talentovane i obrazovane mlade da ostvare svoje ciljeve.

Nešić je danas organizovao prijem za Stanojevićevu koja je nagrađena Poveljom Univerziteta u Sarajevu kao najbolji student prvog ciklusa studija.

"Magdalena je, uprkos mnogim životnim nedaćama sa kojima se susrela, poput bolesti oca, koji je kao dijalizni pacijent nedavno podvrgnut proceduri transplantacije bubrega, magistrirala sa prosječnom ocjenom 9,66", objavio je Nešić na mreži "Instagram".

Nešić je želio na ovaj način da istakne značaj podsticanja i ulaganja u obrazovanje, kao i otvaranje perspektive za mlade stručnjake kako bi se spriječio njihov odlazak u inostranstvu.

On je naveo da Magdalena planira da, kada se za to steknu uslovi, upiše doktorske studije, te obećao da će učiniti sve da je podrži kao i ostale mlade.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 09:00 Serija: Istine i laži (12+)

    'Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Krvavo cvijeće (R) (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.